Kommende arrangementer

13. februar, kl 18-20: Fleråriga ätliga växter: Webinar med Stephen Barstow (på engelsk). Påmelding her.

12. mars: Foredrag av Liv Borgen om Fredrik Christian Schübeler (1815-1892). Schübeler etablerte et nettverk av forsøkshager gjennom Prestegårdene for å testet ut nye nytteplanter i Norge og KVANN har planer om å etablere et slikt Schübelers nettverk igjen.

13. mars (teori) og 16. april (poding) i Risør. I samarbeid med Garthe hagesenter. Gode norske tradisjonelle og nye sorter av eple, pære, plomme og kirsebær. Mer informasjon legges meget snart ut på Facebooksiden: Hageland Garthe.

20. – 21. mars: Podekurs på Ringve Botaniske Hagen i Trondheim (velg et av dagene) (Mer informasjon kommer); Lærer: Eirik Lillebøe Wiken

17 – 19. april: Vi deltar igjen med stand på Hagemessen på Lillestrøm (ta kontakt med Andrew McMillion om du vil hjelpe til!)

18. april: Podekurs i Ringebu prestegard. Annonse for kurset kommer på: https://www.facebook.com/ringebu.prestegard/ Det er et utvalg av gode, gamle sorter (også noen fra Gudbrandsdalen ) og nye norske eplesorter. Påmelding til Halldis Myhre Tvete: halldis@venabu.no eller sms til 915 11 694

24 – 26. april: Årsmøtet og faghelgen blir arrangert i Stavanger.

27. april: Kurs i Bergen arrangert av Bærekraftig Liv om flerårige grønnsaker i en Bergenshage

28.-29. april: Perennialen IV i Hardanger med Stephen Barstow og Eirik Lillebøe Wiken.

8. – 10. mai Det 4. helgekurs i permagrønnsaker hjemme hos Stephen Barstow i Malvik (kontakt: Stephen)

Mai: Vi deltar på Vårtreffet på Botaniske hagen på Tøyen og Den Store Hagefestivalen på Eidsvoll (kontakt: Andrew McMillion)