Ny arrangementsvisning

Vi har fått på plass en løsning for visning av arrangementer (se lenke i hovedmenyen). Undermenyen “Steder” lister de arrangementsteder som er lagt inn så langt, og du kan også liste kun kurs, årsmøter og festivaler. Det er bare å utvide med kategorier etter aktivitet og behov. Kalenderen i høyremenyen er klikkbar på de datoene det er registrert arrangement.

Alle medlemmer vil etter hvert få tilgang til denne løsningen, først og fremst for å legge ut info om sine dyrkingssteder. Det kommer også en egen oversikt over besøkshager, med lenker til dyrkingssteder for de som kan tenke seg å åpne hagen for besøk, til inspirasjon og direkte utveksling av kunnskap og plantemateriale. Uansett vil du selv styre all info, som besøkstider, reisealternativer osv. Mer om dette når det tekniske er klart.

Relaterte artikler

Kommende arrangementer:

New Report

Close