KVANN på Ringebu Prestegard 24/7

Fredag 24. juli kl 14:00 kommer Andrew McMillion til Ringebu Prestegard og vil orientere litt om KVANN – Kunnskap og Vern Av Norske Nytteplanter.  Han vil fortelle om egne erfaringer med økologisk dyrking på eget småbruk, der han dyrker grønnsaker til familien og produserer egne frø.

Andrew har mye spennende å fortelle og mange erfaringer å dele. Han vil også snakke om prosjektet Fra frø til fat, der fem utvalgte grønnsaker med nordisk historie får en renessanse. Disse er Målselvnepe, Shetlandskål, Seiersløk, Jærert og Pensilbønne.  Alle de fem sortene er dyrket i Prestegardens “Verdenshage” så vi kan se på dem og smake på noen (ikke alle er store nok til å smake).
Vi kan også se på Kvannehagen med Vossakvann og smake.  Der har vi fått frø gjennom KVANN.


Salg av suppe og brød i kafeen.

Foredraget er gratis.
Velkommen til en inspirerende ettermiddag!

Relaterte artikler

Kommende arrangementer: