Stephen Barstow om Strandkål (artikkelsamling i Norsk Hagetidend)

Plantefaglig leder i KVANN, Stephen Barstow, ble spurt om å skrive en serie artikler om flerårige grønnsaker til medlemsbladet til Det Norsk Hageselskap, Norsk Hagetidend. Norsk Hagetidend har 135 års historie med å skrive om hagerelaterte tema, og det er med stor begeistring at KVANN registrerer at dette historisk viktige hagemagasinet har interesse for å skrive om tema som spiselige vekster, flerårige vekster og skogshage.

Artikkelserien om Stephen sine utvalgte flerårige spiselige plantearter ble publisert hver måned i Hagetidend i 2021. Artiklene legges nå ut fortløpende også hos KVANN, og her er tredje artikkel fra utgivelsen i april 2021, om strandkål Crambe maritima L.

NB! Skal du sanke strandkål i naturen, husk at denne arten er saktevoksende og man belaster bestanden om man tar med seg mange planter.


For å lære mer om strandkål bli medlem og meld deg inn i lauget for Flerårige grønnsaker.

Relaterte artikler

Kommentarer

Kommende arrangementer: