Oppstart av ny storsatsing: skole- og barnehagelaug!

Mann med skjegg og regnjakke ved en stor mørk rød amaranth-plante i en hage sammen med 5 barn.

Når vi nå går inn i et nytt år er det fint å ta et tilbakeblikk på året som har gått, og alt man har fått til å hagene på godt og vondt. Det er også tiden for å se frem å planlegge neste sesong! I 2024 ønsker Kvann å slå et slag for arbeidet med barn og unge i hager. Planlegger du et prosjekt sentrert rundt matauk, dyrking eller har et pedagogisk opplegg som fremmer glede for hagearbeid hos barn og unge? Hvis dette er av interesse kan du delta på vårt digitale informasjonsmøte søndag 21.1 kl. 18:00-20:00.

På møtet vil vi fortelle om formålet med prosjektet «Barn & Ungdom i hager», hvilke samarbeidspartnere som er involvert, samt orientere om søknadene til Sparebankstiftelsen og Kulturminnefondet. Vi er åpne for idéer fra deltagerne i laugene, som kan fremme større aktivitet i laugene, og ikke minst identifisere prosjekter som kunne tenke seg å være med, deres behov og hvilken hjelp de trenger for å realisere planene.

Håper at du vil være med!

Riktig godt nyttår!

Hilsen styret i KVANN

Møtet kommer du inn på her.

Relaterte artikler

Kommentarer

Kommende arrangementer: