Husk å logg deg inn først, dersom du skal kjøpe en billett til medlemspris.
Laster Arrangementer

« All Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
sep 23

Sanke frø fra Urter

23. september 2023 @ 14:00 - 16:00

kr50,00

Bli med og lær hvordan spare frø av urter! Urtene vi dyrker og bruker kan være en kilde til glede, mat, medisin og gode smaker. Dyrkingen i seg selv er utrolig meningsfull, men ikke alle planter kommer igjen år etter år. Har man først begynt å dyrke er det neste steget å begynne å spare på frø. Det er en fin måte å dele plantemateriale med andre, men ikke minst en måte å ta steget videre og få et nærmere forhold til plantene sine. Vi går rundt i nærmiljøhagen på Linderud, ser på urtene som vokser der og sanker frø av noen utvalgte planter. I dette kurset skal vi blant annet snakke litt om plantenes livssyklus og ulike hensyn for å ta vare på frø.  Velkommen!

Kursleder Andrew Niday har en master i plantevitenskap og lang erfaring med dyrking av et mangfold av kulturer, både til produksjon og selvberging.

Detaljer

Dato:
23. september 2023
Tid
14:00 - 16:00
Kostnad:
kr50,00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

LINDERUD GÅRD
Trondheimsveien 319
Oslo, 0593
+ Google-kart

Arrangører

MIA
Urtelauget KVANN
Økouka

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig