Bestilling av grunnstammer til poding av eple og pære

KVANNs Fruktlaug har nå lagt ut årets bestilling av grunnstammer for poding av epler og pærer på hjemmesiden. Medlemmer av KVANN og Fruktlauget kan logge seg inn på nettsiden og åpne KVANNs nettbutikk.
Frist for bestilling er 10 desember!


I nettbutikken kan en bestille fire forskjellige typer grunnstammer:
For eple: Antonovka (sterktvoksende trær), M9 (svaktvoksende) og MM106 (mellomstore trær).
For pære: gammeldagse frøstammer (store trær). De forskjellige sortene er beskrevet i nettbutikken.

Vi legger også snart ut bestilling av podekvister for sorter Fruktlauget anbefaler til poding våren 2023. Følg med!


Fruktlauget vil også våren 2023 arrangere nettsamlinger og kurs om fruktdyrking og fysiske samlinger som podekurs. Deltakeravgiften til podekursene vil dekke både grunnstammer og podekvist for den enkelte deltaker på kursene. Disse kursene blir annonsert vinteren/våren 2023.

Relaterte artikler

Kommentarer

    1. Hei Ellen.
      Jeg er litt usikker på når de blir sendt ut. Men det vet helt sikkert laugsledere i fruktlauget. Ta gjerne kontakt der, direkte på laugssiden eller ved å kontakte en av laugslederene på fruktlauget med en melding.
      MVH Ingrid

Kommende arrangementer:

New Report

Close