Årets podekurs klar for påmelding

I år arrangerer vi i KVANN fire podekurs: tre for epler i Stavanger, Hardanger og Lier, og ett for kirsebær i samarbeid med NIBIO Ullensvang. Dette er litt færre enn i fjor, på grunn av begrenset kapasitet hos fruktlauget. Vi vil derfor oppfordre flere til å bli aktive i laugene, slik at vi kan få til flere kurs i flere deler av landet neste år.

Prisen for kurset er 850 kr, da får man med seg tre trær på kjøpet. For medlemmer sponser KVANN deler av kostnaden, tilsvarende det medlemskapet koster. Det vil si at det lønner seg å melde seg inn i KVANN før man kjøper billett.

I tillegg vil vi orientere om at KVANN-medlem Eirik Lillebø Wiken holder podekurs i samarbeid med Permakulturforeningen i Aremark i Østfold: (3) Podekurs med Eirik Lillebøe Wiken | Facebook

Relaterte artikler

Kommentarer

    1. Hei! Vi har hatt tekniske problemer med nettsiden i kveld, beklager det! Kan du prøve en gang til nå? Og hvis problemet dukker opp igjen: Prøver du å kjøpe til medlemspris eller fullpris? Dukker problemet opp når du skal legge i handlekurven eller når du prøver å betale?

        1. Det er gjort noen endringer på baksiden nå som forhåpentligvis fikser problemet. Tusen takk for at du gjør oss oppmerksom på slike feil slik at vi kan ordne opp – håper du har nok tålmodighet med oss til å prøve en gang til?

    1. Dessverre, kurset i Lier ble fullt nesten umiddelbart. Vi har fortsatt plass i Hardanger og Stavanger. De frivillige i frukt- og nøttelauget gjør en fantastisk jobb med å arrangere kurs og møter, og ikke minst pakke grunnstammer og podekvist til langt på natt. Etterspørselen etter podekurs er mye større enn de rekker over å arrangere. Vi skulle veldig gjerne hatt flere aktive frivillige, slik at vi hadde fått til flere kurs og andre aktiviteter.

Kommende arrangementer: