Fra Frø til Fat Losæter Middagen-16 September: kl 14-19:00.

Losæter

KVANN feirer gjennomføringen av Fra Frø til Fat prosjektet ved å lage et vakkert måltid ut av de fem plantene som vi profilerte. Det blir også en visning av bilder og opptak fra alle gårdene og besøkshagene som var med fra Oslo til Lofoten.

Vi inviterer spesielt KVANN medlemmer som har dyrket de fem sortene men også de som vil dyrke og spare frø av de framover. Det blir delt ut frø til de som tar på seg ansvar å reprodusere sortene.

Cecilie Dawes fra FoodStudio og holistic nutrition chef Liz Gilman kommer til å guide oss gjennom matlaging av de fem plantene som alle som ønsker kan delta i.

Det blir også en liten runde i KVANNs demonstrasjons hage som er samlingspunkt for Urbant Laug.

Menu:

Flatbrød/knekkebrød av Jærert med Seiersløk pesto

Salat / Målselvnepe

Vikings fåri- Shetland kål

Franske bønner

I nesten 20 år har Cecilie Dawes jobbet mot et mer bærekraftig matsystem gjennom kraftige verktøy som visuell kommunikasjon, tjenestedesign og utvikling av allianser.

Den kontinuerlige kryssbestøvningen av ideer og praksis, både utenfor og innenfor hennes egne gründerprosjekter, har gjort henne til en sentral styrke i Oslos matscene, og har bidratt til lokal utvikling og Oslos utseende på kloden.

I 2011 sa Cecilie opp jobben som innovasjonssjef i Deli de Luca (Norgesgruppen), for å starte Food Studio, som i dag har vokst til å bli et internasjonalt nettverk med over 20 land, og et sterkt samfunn av løypeklavere som ønsker å omdefinere betydningen og begrepet bærekraftig liv.

Relaterte artikler

Kommende arrangementer: