Nettforedrag med Rita Amundsen om fermentering. Gratis for medlemmer.

Rita Amundsen har i mange år holdt kurs og inspirasjonsforedrag om et sesongbasert og lokalt, vilt og vakkert, kosthold. Den 6.6.2016 gjorde hun sammen med Stephen Barstow en verdensrekord i fermentering – en krukke med 412 forskjellige vekster – et produkt som faktisk fortsatt i dag smaker helt nydelig. I en periode på 1 år har hun også dokumentert daglig hva hun spiste av vilt fra den Norske naturen i sitt Instagram @solskinnet.no #vill365 . I kveldens Zoom foredrag får du lære hvordan hun lager mat og drikke av det som er i sesong akkurat nå, og hvordan hun bruker ulike fermenterings teknikker til å videreforedle og konservere disse til senere bruk.
For å få tilgang til dette innholdet, må du ha et betalt medlemskap. To access this post, you must purchase Medlemskap - bedrift, Medlemskap - personlig or Medlemskap - prosjekt.

Relaterte artikler

Hvitløkslauget

De siste 20 årene har hvitløk sakte funnet sin plass i norske hager. Noe gjennom at gamle
sorter fra nordiske hager er bevart og spredt videre, noe gjennom mer og mindre vellykkede «grønnsaksdisk» eksperimenter, noe gjennom nordmenns reiser på den nordlige halvkule og mye
gjennom innflyttere fra Øst-Europa. I dag finnes sannsynligvis et stort og ukjent sortsmangfold rundt i norske hager.

Kommende arrangementer: