Frøkurs i Stavanger

KVANN innbyr medlemmer og andre interesserte til kurs i frødyrking/frøsamling, foredrag om nyttevekster, hagevandring og frøbytte mm. helgen 27. og 28. oktober i Stavanger. KVANN har gleden av å introdusere Søren Holt fra vår danske søsterforening Frøsamlerne til hageentusiaster i Rogaland! Holt er en anerkjent planteforedler, frøsamler og kursholder. Lørdag 27.10 vil han holde kurs i frødyrking og frøsamling og søndag 28.10 holder han et foredrag om «Planteforedling i bakhaven». Vi viser dessuten den kritikerroste filmen SEED: The untold story, som handler om de uerstattelige frøene, hvilken rolle de spiller for framtidas matsikkerhet, og hvordan kontrollen over disse frøene befinner seg på stadig færre hender.

Finn komplett program og påmeldingsinformasjon her.

Related Articles

Hvitløkslauget

De siste 20 årene har hvitløk sakte funnet sin plass i norske hager. Noe gjennom at gamle
sorter fra nordiske hager er bevart og spredt videre, noe gjennom mer og mindre vellykkede «grønnsaksdisk» eksperimenter, noe gjennom nordmenns reiser på den nordlige halvkule og mye
gjennom innflyttere fra Øst-Europa. I dag finnes sannsynligvis et stort og ukjent sortsmangfold rundt i norske hager.

Kommende arrangementer:

New Report

Close