Frøkurs i Stavanger

KVANN innbyr medlemmer og andre interesserte til kurs i frødyrking/frøsamling, foredrag om nyttevekster, hagevandring og frøbytte mm. helgen 27. og 28. oktober i Stavanger. KVANN har gleden av å introdusere Søren Holt fra vår danske søsterforening Frøsamlerne til hageentusiaster i Rogaland! Holt er en anerkjent planteforedler, frøsamler og kursholder. Lørdag 27.10 vil han holde kurs i frødyrking og frøsamling og søndag 28.10 holder han et foredrag om «Planteforedling i bakhaven». Vi viser dessuten den kritikerroste filmen SEED: The untold story, som handler om de uerstattelige frøene, hvilken rolle de spiller for framtidas matsikkerhet, og hvordan kontrollen over disse frøene befinner seg på stadig færre hender.

Finn komplett program og påmeldingsinformasjon her.

Relaterte artikler

Kommende arrangementer: