Vil du være med i styre og stell?

Kvann-blomst

Det er snart på tide med årsmøte, og valgkomiteen under ledelse av Halldis Myhre Tvete og Eirik Lillebøe Wiken er gått i gang med sitt arbeid. Hvis du kunne tenke deg å bidra i styrearbeidet, eller kjenner noen du tenker du kunne gjort en god jobb for KVANN, så send oss et tips på post@kvann.no!

KVANN sitt faglige arbeid er bygd opp rundt laugene, og vi har behov for flere aktive laugsledere og engasjerte deltakere. Hvis du har noen plantetyper du brenner særlig for, og kunne tenke deg å bidra til å ivareta dem, så ta kontakt til post@kvann.no. Si gjerne litt om hva du liker å gjøre, f.eks. skriving av artikler, oppformering av frø/knoller/løker, holde kurs eller foredrag om ulike temaer, organisere seminarer eller webinarer, osv.

Relaterte artikler

Hvitløkslauget

De siste 20 årene har hvitløk sakte funnet sin plass i norske hager. Noe gjennom at gamle
sorter fra nordiske hager er bevart og spredt videre, noe gjennom mer og mindre vellykkede «grønnsaksdisk» eksperimenter, noe gjennom nordmenns reiser på den nordlige halvkule og mye
gjennom innflyttere fra Øst-Europa. I dag finnes sannsynligvis et stort og ukjent sortsmangfold rundt i norske hager.

Kommentarer

  1. Vi kunne veldig gjerne tenke oss flere som var aktive i ledelsen av laugene. Har du noen spesielle plantetyper som du er ekstra interessert i? Vi trenger også folk til å stå på stand på Hagemessen 12.-14. april (trenger ikke å stå alle dagene). Kan det være interessant?

   1. Hei,
    Det kan hende jeg kan bidra på hagemessen. Jeg bor i Folldal, men skal kanskje reise gjennom Trondheim på tidspunktet hagemessen foregår. Hvor foregår hagemessen? Jeg skal Google litt.
    Jeg er i en flytteprosess fra Vestlandet til fjellregionen, litt tidkrevende i en periode, men jeg kan gjerne bidra mer i ett eller flere laug etterhvert. Da er det jo planter som tåler kulde jeg hovedsakelig vil konsentrere meg om. Laug som Allium, flerårige gr sak, urter, kvann, humle f.eks. Nå skal jeg organisere en reiserute, så tar jeg kontakt igjen når jeg vet om jeg kan delta på Hagemessen.

    Med beste hilsen
    Inger Bente Simonsen

Kommende arrangementer: