KVANN til Nord-Norge i august

I regi av prosjektet Fra Frø til Fat som er et nordisk samarbeidprosjekt mellom  frøsamler organisasjoner SESAM (SE), Foreningen Frøsamlerne (DK) og KVANN (NO), drar KVANNs styremedlem Andrew McMillion og Frøsamlernes faglig sekretær Louise Windfeldt til Lofoten og Bodø 1-4 August.

Alle KVANN medlemmer og planteentusiaster er invitert til å delta på våre arrangement.

Program

1 august 17:00 – 19:00 – samling på Vågan Økologisk Besøkshage i Kabelvåg, Lofoten

2 august drar vi videre til Steigen Prestegård på Engeløya for å se plantearven samlingen av stauder og urter. Steigen Prestegård var en av de mest aktive prestegårdene i Fredrik Schübelers arbeid på 1870 tallet.

KVANN er inspirert av Schübeler og er i gang med etablering av «Schübelers nettverk», et nettverk av hager over hele Norge for testing, demonstrasjon og bevaring.

3 august blir det en samling i Bodø Økologisk Besøkshage 16:00- 18:00. Deretter blir det et foredrag på Nordlands Kultursenter fra 18:00-20:00 der Louise skal snakke om Fra Frø til Fat og frøsamlernes arbeid og Andrew skal gi  en liten presentasjon om Schübelers nettverk og visjonen for KVANN framover. 

Vi gleder oss til å møte mange hyggelig planteentusiaster. Dersom noen vil kontakte oss send en email til andrew@norwegainseedsavers.no

Relaterte artikler

Kommentarer

Kommende arrangementer: